Hata så att det gör ont...

Att hata någon så mycket att det faktiskt gör ont. bortkastad tid och slösad energi. nersmutsade tankar och förhoppningar av något som inte var som precis allt omkring. Trodde du var annorlunda udda och unik, sanningen är att du var precis som alla andra. Kanske var det lika bra att ljuset föll just på dig så sanningen fick sin början medans vi fick en annan vändning av verkligheten. Jag hatar inte dig för den falska människa du är, för det känner jag bara medlidande att du väljer att vara som vem som helst i mängden istället för unik och en på tusen. Jag hatar för att du fick mig tro att du var bättre än så.
 Livet går vidare och medans jag skriver av mig så har jag redan glömt dig. 

helhets perspektiv.

upp och ner dagar, vill men kan inte , kan men vågar inte, vill inte men kan. varianterna är många och metoderna är få. jag vrider och vänder på det men fastnar ändå.Att vilja och göra är två av olika sort, när något så rätt kan kännas så fel och när värmen kan kännas så kall, när ljuset bara är ännu en nyans av mörkt. Känns som allt går åt motsatt håll, jag faller neråt och välden går om, kanske är det världen omkring mig som raseras medans jag klättrar uppåt. Är nog inte så dumt här på botten i alla fall jag slipper strävan, kaos och anpassning och stjärnornas skådespel är vackrare på långt håll så hela bilden kan ses ur ett större perspektiv. 

 
 
På nära håll får man ta en bit i taget här nere kan du se helheten i en bit.

ur balans.

Slutat planera, slutat ta en dag i taget. en timme åt gången, ett andetag i minuten. håller andan och hoppar och låter allt bara falla. raserar allt jag en gång var och släpper det jag borde vara.  du kallar mig lycklig och lugn, medans jag känner kaos och förrvirring. ett hjärtslag känns som hundra och någonstans på vägen tror jag att mitt hjärta slets ut. jag är den jag är och lyckas alltid vända på kanten vill du vara en del av det får du leva ur balans. 
 
 
När mörkret faller, på dig
ser jag falska ögon
Jag skadar andra, inte bara mig
Vet du nu var du har mig
Du har inte en chans
Spring för livet, Jag är ur balans
Det här vad du får nu, nåt som inte fanns.


RSS 2.0