ni frågade aldrig...

Flickan ni kallade anorexiaoffer och såg till att lärarna övervakade under lunchen och ständigt skickade meddelande om hur sjukt smal och äcklig hon var, var på sjukhus varje månad för ämnesomsättnings sjukdom som var medfödd och kämpade varje dag med mediciner och varje kilo.

Flickan ni kallade bortskämd och lärarnas gullegris för att hon ständigt var borta och fick endå göra uppgifter och prov hemifrån med topp betyg, genomgick 5 operationer under två år och kämpade från morgon till kväll och genom långa nätter med att plugga för att inte hamna efter.

Flickan ni anmälde till lärare och spred rykte om som piller knarkare efter sett henne ta tabletter varje dag. Käkade tunga smärtstillande och flera olika tabletter för att ens klara av en dag som ni andra såg som en vardag. Hon åt dom inte för att ha ett roligt liv, hon åt dom för att få överleva.

Tjejen ni skrek sprut narkoman och knarkhora till efter hon gått med linne en sommar dag och blottat sina armar. Lämnade blodprov en gång i veckan och låg med dropp en gång i månaden.

Tjejen ni kallade lögnare kämpade varje dag för att få vara normal.

Tjejen ni kallade feg och självmisshandlare och uppmärksamhetshora.  blev misshandlad av den hon litade mest på, hotad och manipulerad, instängd och nedtryckt.

Ni frågade aldrig utan dömer direkt, vet situationen innan ni levt i den. Idag säger ni att ni ångrar det ni varit. Det gör inte hon för hon var starkare än någon av er någonsin kommer bli.

Dom som var hennes vänner dem visste och dem fanns där, ni andra visste inget för ni hade inte rätten att få hennes liv exponerat för er, ni hade inget med hennes liv att göra.

Tänk innan du dömer någon och gör deras hårda liv till ett rent helvete.  allt det du ser, är inte alltid det som händer. Ångra inte det du gjort senare utan ångra det du gör just nu. 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0